Paarden ontspannen ...

Volwassenen

Een paard reageert op wat de menselijke lichaamstaal hen vertelt. Zijn reactie geeft waardevolle informatie, maakt mensen bewust van wat hun houding, manier van ademen en lichaamstaal uitstraalt en motiveert tot verandering. De cliënt werkt vanaf de grond met de paarden op gelijke hoogte. Ervaring met paarden is niet nodig.

Kinderen

Samen met onze twee bonte pony's gaan we op zoek naar jouw dromen, krachten en jouw eigen wijsheid. Welke oefeningen en gedachtes helpen jouw om weer in jouw kracht te komen? En hoe kun je deze wijsheden gebruiken in andere situaties? Hoe voelt het om gedragen te worden door een ander? Om een ander te vertrouwen. Een paard is een ideale co-therapeut wanneer je even uit balans bent geraakt!

Bedrijven

Op de werkvloer is spanning en stress bijna vanzelfsprekend vandaag de dag. De paarden vangen instinctief deze spanningssignalen feilloos op en maken de deelnemers ervan bewust door hen een spiegel voor te houden. Zo leren wij te luisteren naar ons lichaam en spanningssignalen. Met enkele eenvoudige praktische technieken leer je ook om de spanning weer de baas te worden:

Een waardevolle tool op de werkvloer!